Investície a modernizácia ako podmienka konkurenčnej výkonnosti korporácie - Jakubec, Pavol
Stratégia ďalšieho rozvoja jednotlivých výrobných závodov nadnárodnej korporácie I.D.C. Holding , a.s. Investície v skupine I.D.C. Holding v rokoch 1995-2000. Príprava investičných projektov zameraných na rozširovanie súčasného portfólia výrobkov. Ukazovateľ pridanej hodnoty. Hodnotenie konkurencieschopnosti spoločnosti.