Výhodnejšia paušálna daň?
NR SR dňa 20. septembra 2000 schválila poslanecký návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2001. Zmeny sa dotýkajú ustanovení par. 14, a par. 15 a 16. ale aj par. 24.