Stratégia manažmentu podniku svetovej triedy - Trnovec, Jozef
Hodnotenie súčasného postavenia spoločnosti I.D.C. Holding, a.s. v domácom i medzinárodnom meradle. Stratégia manažmentu I.D.C. orientovaná na permanentné zvyšovanie výkonnosti. Rozvoj znalostí a zručností manažmentu I.D.C. Systém odmeňovania a motivácia. Príprava myslenia ľudí na reakcie k zmenám. Rozhodujúce aspekty procesu zvyšovania výkonnosti firmy. Nástroje reinžinieringu výrobných procesov I.D.C.