Realizácia strategických cieľov metódy verifikácie strategických cieľov korporácie v práci dozornej rady I.D.C. Holding, a.s., a ich výsledky - Lipták, František
Hodnotenie plnenia vytýčenej stratégie podnikania v I.D.C. Holdingu a jeho holdingových firiem. Rokovania Dozornej rady I.D.C. Technická stránka prosperity I.D.C., rozvíjanie technickej základne, programového dosahovania rastu produktivity práce, rozvíjanie výrobkových inovácií a udržovanie vysokého štandardu kvality výrobkov.