Spolupráca a najnovšie výsledky Slovenské centrum produktivity a I.D.C. Holding, a.s. - Gregor, Milan
Spolupráca Slovenského centra produktivity a I.D.C. Holding, a.s. Príklad štatistického vyhodnotenia výsledkov analýzy úrovne komunikácie vo firme. Príklady kaizenu. Zvyšovanie produktivity v I.D.C.