Zvyšovanie produktivity v pečivárenskom výrobnom závode - Pospiš, Miroslav
Spôsoby a metódy realizácie rastu produktivity. Orientácia na zvyšovanie produktivity v pečivárenskom výrobnom závode o.z. Pečivárne Sereď. Zavedenie systému riadenia kvality v zmysle noriem ISO 9002. Analýza merania práce.