Maďarský trh - perspektívy a príležitosti - Zsilinský, Roland
Založenie dcérskej spoločnosti I.D.C. Holdingu, a.s., najväčšieho slovenského výrobcu cukroviniek a trvanlivého pečiva. Spoločnosť I.D.C. Hungária, Rt. v Maďarskej republike. Obchodná politika spoločnosti. Získané intencie o všeobecnom správaní sa spotrebiteľa na maďarskom trhu.