Daň z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z. o Dani z pridanej hodnoty, s komentárom a praktickými príkladmi , ktorý zaznamenal už 7 noviel. Prehľad ustanovení zákona č. 289/1995 Z.z.