Možnosti súčasnej technológie pri dosahovaní kvality výroba čokoládovej zmesi - Horňáček, Andrej
História výroby čokoládovej zmesi. Spracovanie čokolády v súčasných podmienky, závodov Figaro Trnava, Pečivárne Sereď a Pečivárne Holíč. Rôzne technológie umožňujúce postup výroby čokolády. Výroba čokoládových zmesí v dcérskej firme holdingu v I.D.C. Lolly, s.r.o. Cífer.