Výrobné inovácie vo vzťahu ku konkurenčným trhom - Vomasta, Jiří
Situácia na globálnom trhu FMCG - Fast mooving consumption goods, tzv. rýchloobrátkového tovaru, ktorý je charakterizovaný vysokým stupňom saturácie domácej i zahraničnej proveniencie. Informácie o trhu FMCG a nákupnom správaní spotrebiteľa v oblasti cukroviniek a trvanlivého pečiva predovšetkým v SR. Viacero techník, akými je treba pristupovať k inováciám pre trh FMCG.