Zlepšovateľské hnutie a metódy stimulácie - Boledovič, Ľudovít
Dôvody pre zavádzanie systémov zlepšovania zdola (SZZ). Motivácia pracovníkov riešiť problémy a aktívne sa zapájať do procesov. SZZ sú systémy postupného, neustáleho zlepšovania procesov malými krokmi s využitím čo najväčšieho potenciálu kreativity pracovníkov spoločnosti. Prínosy zlepšovania procesov rozdelené do troch skupín: prínosy pre spoločnosť, prínosy pre pracovníkov, prínosy pre externého zákazníka. Orientácia SZZ (manažment, skupiny, jednotlivci). SZZ a zákaznícko-dodávateľský systém. Systém hodnotenia - základná konštrukcia systému.