Bankové informácie a bankové tajomstvo - Oravec, Peter
Vzťah medzi bankovým tajomstvom ako jedným z princípov činnosti banky a bankovou informáciou ako komerčným produktom banky. Zachovanie princípu bankového tajomstva pri poskytovaní informácií. Získanie súhlasu klienta s poskytnutím bankovej informácie. Nemecký model poskytovania informácií.