Využitie modelu EVA na stanovenie hodnoty podniku - Kislingerová, Eva
Modely na oceňovanie podniku. Charakteristika modelu EVA (Economic Value Added - ekonomická pridaná hodnota). Aplikácia modelu EVA na stanovenie hodnoty podniku. Problémy spojené s využitím modelu EVA v ČR.