Liptovská Stavoindustria tlmí vplyvy recesie v stavebníctve - Velecký, Milan
Hospodárenie Stavoindustrie, a.s. Liptovský Mikuláš v r. 2000. Firma skončí pravdepodobne so stratou. Výnosy zo stavebnej výroby. Málo objednávok a veľká konkurencia stavebných firiem. Niekedy ide aj o nekalú konkurenciu medzi firmami. Zameranie Stavoindustrie. Životné prostredie a stavebníctvo.