Revolúcia v podnikaní - Benka, Marián
Prejavy nástupu informačnej spoločnosti v ekonomike. Vznik virtuálneho podniku. Podpora využitia informačných technológií na Slovensku. Postavenie slovenských softvérových špecialistov na trhu práce.