Kubánska republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Kubánskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história štátu a meny. Menové informácie. Motívy bankoviek.