Päťstokorunová bankovka vzoru 2000 - Fröhlich, Štefan
Vydanie päťstokorunovej bankovky vzoru 2000, na ktorej boli v súlade s rozhodnutím Bankovej rady NBS uskutočnené zmeny zabezpečujúce zvýšenie úrovne jej ochrany proti falšovaniu.