O stupienok vyššie - Sotník, Alexander
Zlepšenie ratingového výhľadu ratingových agentúr Standard & Poor's a Moody's pre Slovensko, pod podmienkou pokračovania ekonomických reforiem. Súčasný rating vo vybraných krajinách.