Modernizácia v LR Crystal zrýchlila rast firmy - Hrúz, Juraj
Hospodárenie firmy LR Crystal, a.s. Lednické Rovne v r. 1999 a 2000. Nárast tržieb. Zvýšenie obchodných aktivít a investícií do modernizácie v posledných rokoch. Investície aj do ľudských zdrojov. Počet pracovníkov. Kvartálne plánovanie výroby. Väčšina výroby (96 perc.) putuje do zahraničia, kde má spoločnosť obchodné zastúpenia. LR Crystal nepotrebuje podporu štátu pri exporte. Krajiny, do ktorých firma vyváža.