Slovenská sporiteľňa plánuje masívny zisk - Kováčová, Jana
Ziskové hospodárenie Slovenskej sporiteľne (SLSP), a.s. Bratislava za deväť mesiacov r. 2000. Sporiteľňa plánuje do konca roka dosiahnuť rekordný zisk, z ktorého chce zúčtovať podstatnú časť strát minulých rokov. Čistý úrokový výnos stagnuje. Opätovný nárast klasifikovaných úverov. Investície banky.