Novela stavebného zákona - Kovačik, Peter
Dňa 20. júna 2000 sa NR SR uzniesla na zákone, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Charakteristika stavebného zákona.