Plánovanie verejného obstarávania - Bakay, Mikuláš
Zmysel procesu verejného obstarávania. Plán verejného obstarávania. Stanovenie požiadaviek na predmet obstarávania. Prieskum trhu. Stratégia zmluvného záväzku. Spracovanie súťažných podkladov.