Účetní a daňové otázky ztrát z úvěrů bank ve světě a v České republice - Jílek, Josef
Problematika daňového a účtovného zaobchádzania so stratami z úverov týkajúcich sa zdanenia bánk vo svete a ČR. Daňový systém nemôže slúžiť k riešeniu dočasných bankových kríz. Použitie hotovostného (realizačného) alebo akruálneho účtovníctva. Charakteristika odpisov, opravných položiek, rezerv a rezervného fondu. Pokračovanie v budúcom čísle.