Controlling ako účinný nástroj optimálnej regulácie potrieb nákladov na realizáciu stavby - Mesároš, František
Operatívny controlling ako podsystém informačného systému stavebnej firmy. Predpoklady implementácie subsystému controlling. Obsah činnosti a postupných krokov v podsystéme controlling. Výhody zo zavedenia a využívania podsystému controlling.