Nové vyhlášky k stavebnému zákonu - Kovačik, Peter
Novelou stavebného zákona č. 237/2000 Z.z. boli ustanovením par. 144a zrušené vykonávacie vyhlášky o všeobecných technických požiadavkách na výstavbu, o územnoplánovacích podkladoch a územnoplánovacej dokumentácii a o podrobnejšej úprave územného konania a stavebnom poriadku. Návrhy štyroch nových vyhlášok.