Ďalšie vzdelávanie dospelých na Slovensku (roky 1997 až 1999) - Brixová, Janette
Európsky prístup k celoživotnému vzdelávaniu. Slovensko a ďalšie vzdelávanie dospelých. Analýza ďalšieho vzdelávania dospelých na Slovensku.