Nefinančné prínosy zahraničného kapitálu - Začková, Katarína
Z obsahu: Obavy zo zahraničného majiteľa či partnera majú na Slovensku síce obrúsené hrany, ale pretrvávajú. Klub personalistov zdôrazňuje význam zahraničného partnera najmä v prechodnom období transformácie ekonomiky. Kto nedokáže čerpať z iných kultúr, môže sa stať gastarbeiterom vo vlastnej krajine. Slovenskí manažéri oceňujú najmä firemnú kultúru a nové riadiace systémy.