Viaczdrojové financovanie vysokých škôl - Straka, Pavel
Možnosti a podmienky viaczdrojového financovania vysokých škôl vo väzbe na nové ekonomické a spoločenské podmienky Slovenska. Nutnosť prechodu na viaczdrojový systém financovania vysokých škôl. Možné zdroje financovania vysokých škôl (štátny rozpočet, príspevky od študujúcich, finančná podpora štúdia). Diverzifikácia zdrojov financovania. Zmena pozície vysokých škôl a dňových systémov vo väzbe na nové rozpočtové pravidlá a transformáciu z rozpočtových organizácií na neziskové.ea