Ochrana autorských inovácií na univerzitách, vo vede a v podnikoch - Procházka, Boris
Hodnota a význam inovácií, ich ochrana na univerzitách, vo vede a v podnikoch. Rozvoj vedy a techniky na Slovensku. Aktivita vynálezov a patentov. Tabuľky: Sektorová štruktúra vývojových a výskumných pracovníkov. Výdavky na výskum, vývoj a sektorová štruktúra ich využitia. Štatistika ochrany inovácií na Slovensku. Počet patentov udelených na Slovensku. Scenáre prognózy ochrany inovácií.