Európska rada nie je Rada Európy - Hudcovič, Stanislav
Základné informácie o tých významných európskych organizáciách a inštitúciách u ktorých ľahko môže prísť k zámene. Ako príklad zámeny Rady Európy s Európskou radou. Inštitúcie "európskej pätnástky". Možné zámeny iných inštitúcií - komisie, banky, súdy.