THP bol vlani v spracovaní hydiny na Slovensku jednotkou - Janků, Jana
Hospodárenie Topoľčianskeho hydinárskeho podniku (THP), a.s. Topoľčany za tri štvrťroky r. 2000 a v r. 1999. Hospodárske výsledky, tržby, investície, modernizácia technologických liniek, zvýšenie hygieny. Vývoz na trhy EÚ je bez dotácií takmer nulový. Vybrané ukazovatele THP, a.s. Topoľčany.