Sú všetky benzíny rovnaké? - Fuknová, Mária
Rozmach komunikačných kampaní petrolejárskych firiem. Čo bolo príčinou na ich spustenie. Zvyšovanie kvality automobilových benzínov. Marketingový prístup ku komunikácii značiek palív. Komunikácia Shell V-Power. Priebeh kampaní jednotlivých spoločností.