PR v službách zdravotníctva - Mišinová, Anna
Zameranie public relations v oblasti zdravotníctva na podporu produktov u medicínskej verejnosti. Využívanie komunikačných nástrojov v oblasti zdravotníctva. Postavenie public relations v stratégii a aktivitách farmaceutických firiem. Projekt Zdravo dýchať, ktorého cieľom bolo upriamenie pozornosti na život astmatika, je príkladom prepojenia viacerých komunikačných nástrojov.