Únik mozgov - Weidlich, Roman
Odchod, či emigrácia vysoko kvalifikovaných odborníkov do zahraničia ako fenomén v transformujúcic sa krajinách. Čo znamená migrácia a aká je situácia v jednotlivých krajinách Európy. Tzv. Únik mozgov alebo len migrácia