Karpatský euroregión - premárnená príležitosť potvrdiť európanstvo - Ičo, Tibor
Iniciatíva Karpatský euroregión (KER) mohla byť príležitosťou na ceste integrácie Slovenska do Európskej únie. Priebeh vytvárania euroregiónu a príčiny zlyhania zo strany SR.