Korupcia verzus samospráva - Sičáková, Emília
Pokračovanie diagnostickej štúdie o charaktere a type korupcie v SR. Rozbor príčin nelegálneho a korupčného správania na samosprávnej úrovni. Oblasti vzniku korupcie v činnosti samospráv.