Zuzana má stále šancu uspieť v Indii - Beer, Gabriel
Výrobca samohybných kanónových húfnic Zuzana ZŤS Dubnica nad Váhom a obchodná spoločnosť Kerametal, a.s. Bratislava majú šancu na budúcu spoluprácu s Indiou, ktorá má o zbraň záujem. India má záujem o veľkú zákazku, ale tender na dodávku zbrane sa zatiaľ oficiálne neuzavrel. Očakáva sa reakcia Indie. Podiel firiem na vývoji Zuzany. Zuzana bola zaradená do výzbroje Armády SR.