Uplatnenie nových odporúčaných výživových dávok (OVD) SR - Kajaba, Igor
Kvantitatívne a štrukturálne aspekty produkcie a spotreby potravín so zreteľom na nové potreby výživy človeka. Klasifikácia systémov spoločného stravovania. Základné funkcie spoločného stravovania. Rozsah uplatnenia OVD v rôznych formách spoločného stravovania.