Privatizácia Transpetrolu zvýši finančnú stabilitu podniku i štátu
Parlament schválil zámer a postup privatizácie spoločnosti Transpetrol. Stratégia privatizácie. Prínosy pre štát a pre podnik. Okruh činností Transpetrolu. Jeho ekonomická charakteristika. Náklady a výnosy spoločnosti v rokoch 1995-1999. Majetkové účasti Transpetrolu v iných spoločnostiach.