Potravinárska legislatíva ako neoddeliteľný nástroj kvality potravín - Haščík, Ján
Potravinový kódex ako vykonávací predpis MP SR a MZ SR a zákona NR SR č. 152/1995 Z.z. o potravinách. Popis troch častí Potravinového kódexu, ich vnútorné členenie.