Vybrané problémy práva akciových spoločností - Suchoža, Jozef
Legislatívne, výkladové a aplikačné otázky ohľadom valného zhromaždenia akciovej spoločnosti. Stanovy akciovej spoločnosti vo väzbe na problematiku zakladateľskej zmluvy.