Možnosti finančného práva pri riešení niektorých otázok fungovania akciovej spoločnosti - Grúň, Ľubomír
Charakteristika finančného práva ako sekundárneho prameňa právnej úpravy akciovej spoločnosti, ako aj perspektívy finančného práva pri úprave vzťahov s účasťou akciových spoločností.