Evropská integrace a její šíření jako přenos institucí - Drulák, Petr
Realistické prístupy k európskej integrácii. Konštruktivizmus. Prenos inštitúcií ako úsilie o inštitucionálnu homogenitu. Stredná a východná Európa ako inštitucionálna rôznorodosť Európskej únie. Rozširovanie Európskej únie.