Evropská bezpečnostní a obranná politika - odpověď na evropské bezpečnostní ambice? - Khol, Radek
Proces európskej integrácie a Európska bezpečnosť. Prvé skúsenosti Európskej únie so spoločnou zahraničnou a bezpečnostnou politikou. Dočasné riešenie - spolupráca Západoeurópskej únie a NATO. Konkrétne záväzky členských štátov Európskej únie.