Zákon o elektronickom podpise - Moravčíková, Andrea
Vysvetlenie pojmu elektronický podpis a jeho zabezpečenia proti úniku údajov. MH SR ukončilo prípravu zákona o elektronickom podpise. Základné povinnosti podpisovateľa a definícia certifikačných služieb podľa zákona o elektronickom podpise.