Účtovanie dotácií - druhá časť (príklady) - Šlosárová, Anna
Zjednodušené príklady súvzťažností na účtovanie dotácií. Účet 346 - Dotácie zo štátneho rozpočtu. Investičné dotácie. Príklady. Prevádzkové dotácie. Príklady.