Informačné technológie a audit - Alexy, Július, 1926-2024
Pojmy informácie, informačné technológie a informačná spoločnosť. Informačný manažment - charakteristika, ciele. Audit a informačný manažment. Progresívne úvahy k auditu. Nástup manažérskeho myslenia smerom k rozvoju informačných technológií.