Co jsou procesy s jakostí plus mínus 6 sigma? - Horálek, Vratislav
Prísne požiadavky na kvalitu výrobných procesov, ktoré majú zaistiť, že výrobca (dodávateľ) je schopný priamo vo vlastnom výrobnom procese plniť prianie odberateľa na kvalitu dodávok dlhých sérií, aby tieto dodávky neobsahovali takmer žiadne nezhodné jednotky. Kvalita týchto procesov je spájaná s termínom "akosť plus mínus 6 sigma". Objasnenie obsahu termínu "akosť plus mínus 6 sigma".