Čo robiť, aby sa nám žilo lepšie - Janek, Miroslav
Voľné pokračovanie októbrového článku o iniciatívnom dokumente Národná stratégia trvalo udržateľného rozvoja v SR. Rozbor a komentár k tretej kapitole dokumentu s názvom Stratégia trvalo udržateľného života. Hlavné strategické ciele trvalo udržateľného rozvoja v kultúrnej, sociálnej, ekonomickej a ekologickej oblasti. Medzinárodné aspekty a väzby.