100 let Svazu pojišťoven Rakouska - Dubský, Milan
História poisťovníctva v Rakúsku za uplynulé storočie. Výber z prejavu univerzitného profesora Dr. Aloisa Mossera, špecialistu na hospodárske a sociálne dejiny na Hospodárskej univerzite vo Viedni pri príležitosti slávnostného zhromaždenia k výročiu 100 rokov Zväzu poisťovní Rakúska vo Viedni, máj 1999.